вівторок, 17 листопада 2009 16:47

Ето"о подарував гравцям збірної Камеруна годинники

Ето"о подарував гравцям збірної Камеруна годинники
Нападник збірної Камеруну з футболу Самюель Ето"о подарував усім товаришам по команді годинники за 30 тисяч фунтів, відзначивши таким чином вихід команди до фінальної частини Чемпіонату світу-2010.

"Неприборкані леви" здолали команду Марокко з рахунком 2:0 минулої суботи і забронювали собі путівку на ЧС, який став для камерунців шостим за рахунком. Ето"о за весь відбірковий цикл забив дев"ять м"ячів.

Це вже не перший приклад щедрості форварда "Інтера". Так, чотири роки тому Ето"о вирішив простимулювати своїх товаришів по команді, пообіцявши їм 2 тисячі доларів на людину за перемогу над Кот-д"Івуаром. Тоді камерунці виграли 3:2 в Абіджані, і нападник змушений був розщедритися на 60 тисяч доларів.

Крім цього, екс-форвард "Барселони" також займається благодійністю. Три роки тому він уклав угоду з компанією Ford, за умовами якої вони будуть висилати медичну допомогу в Камерун, якщо йому вдасться перевищити певну гольову квоту.

turnir.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Ето"о подарував гравцям збірної Камеруна годинники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі