неділя, 15 листопада 2009 13:29

Хіддінк похвалив збірну Словенії за якісний футбол

Хіддінк похвалив збірну Словенії за якісний футбол

Тренер збірної Росії з футболу Гус Хіддінк вважає, що збірна Словенії показала в матчі з росіянами в Москві "дуже якісний футбол". Про це він повідомив на післяматчевій прес-конференції.

На думку Хіддінка, пропущений гол на 88-ій хвилині трохи підкосив російську збірну, проте його підопічні грали чудово.

Як підкреслив голландський фахівець, щоб бути впевненими в кінцевому успіху, росіянам необхідно забити в другому стиковому матчі зі словенцями. "Впевнений, що зможемо здобути перемогу у повторному поєдинку, оскільки ми дійсно на це здатні", - підкреслив Хіддінк.

Тим часом головний тренер збірної Словенії Матьяж Кек нагадав, що у його підопічних як і раніше є шанс пробитися у фінальну частину чемпіонату світу-2010, не дивлячись на поразку від росіян. Він назвав російську збірну однієї з найкращих команд в Європі, але додав, що у словенців "є можливість і сили обіграти її вдома".

"Як ви розумієте, нам потрібно виграти всього лише з рахунком 1:0, щоб пройти у фінальну частину чемпіонату світу з футболу", - пояснив Кек.

Нагадаємо, суботня зустріч на московському стадіоні "Лужники" завершилася з рахунком 2:1 на користь російської збірної. Обидва голи у ворота словенців забив Дініяр Білялетдінов (на 41-ій і 51-ій хвилинах), а за дві хвилини до закінчення основного часу Нейц Печник відіграв один м"яч. Стиковий матч-відповідь відбудеться 18 листопада в Маріборі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк похвалив збірну Словенії за якісний футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі