вівторок, 02 травня 2017 11:17

"Це мій найкращий м'яч": півзахисник "Ліверпуля" забив ударом через себе

Півзахисник "Ліверпуля" Емре Джан забив м'яч у ворота "Вотфорда" в матчі 35-го туру чемпіонату Англії.

  Я ніколи раніше не забивав такі голи - Емре Джан
Я ніколи раніше не забивав такі голи - Емре Джан

У доданий до першого тайму час Лукас Лейва виконав навіс в район одинадцятиметрової позначки, а Джан пробив у дотик через себе. М'яч пішов у ближню дев'ятку, а воротар не встиг зреагувати на удар.

"Я ніколи раніше не забивав такі голи, - наводить BBC слова Джана. - Якщо тільки в молодості. Це найкращий мій м'яч. Я побачив вільний простір і побіг. Моєю першою думкою було пробити головою, а потім я особливо не думав. Але головне - ми взяли три очки. Це була важлива гра. Все в наших руках. Виграємо три гри - потрапимо в Лігу чемпіонів".

"Відчуття чудові, як ви можете уявити, - говорить Клопп. - Матч був складний. "Ліверпуль" почав матч спокійно, ми просто грали в футбол і намагалися створювати моменти. Гол вийшов розкішним".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст збірної України блиснув черговим голом-шедевром в Бельгії

Гол виявився єдиним у матчі. Завдяки цій перемозі "Ліверпуль" набрав 69 очок і вийшов на третє місце в турнірній таблиці. "Вотфорд" з 40 очками розташовується на 13-му рядку.

Зараз ви читаєте новину «"Це мій найкращий м'яч": півзахисник "Ліверпуля" забив ударом через себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі