понеділок, 06 липня 2009 16:55

Енді Роддік травмувався у фіналі Вімблдону

Енді Роддік травмувався у фіналі Вімблдону

Американський тенісист Енді Роддік отримав травму м"яза правого стегна під час фіналу Вімблдону, що відбувся 5 липня, повідомляє Associated Press. П"ятисетовий матч Роддіка з Роже Федерером тривав чотири години і 16 хвилин і завершився перемогою швейцарця з рахунком 5:7, 7:6 (8:6), 7:6 (7:5), 3:6, 16:14.

Під час четвертого сету Роддік підвернув ногу і впав. Проте, за словами американця, він отримав травму не в цьому епізоді. Після падіння Роддіка матч тривав ще близько півтора години.

Через травму стегна американець не зможе зіграти за збірну США в матчі 1/4 фіналу Кубка Девіса проти Хорватії. Цей матч відбудеться 10-12 липня в хорватському Порече. У складі американської збірної Роддіка замінить Марді Фіш. Окрім нього з хорватами зіграють Джеймс Блейк, а також брати Боб і Майк Брайан.

У півфіналі хорвати або американці зіграють з переможцем матчу Чехія - Аргентина. В інших матчах 1/4 фіналу Ізраїль зіграє з Росією, а Іспанія - з Німеччиною.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Енді Роддік травмувався у фіналі Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі