понеділок, 15 квітня 2024 18:27

Екстренер чемпіона сказав, на кого ставить у бою Усика з Ф'юрі

Екстренер чемпіона сказав, на кого ставить у бою Усика з Ф'юрі
Марк Тіббс ставить на Тайсона Ф'юрі. Фото: Riyadh season

Колишній тренер експретендента на пояс у надважкій вазі Ділліана Вайта Марк Тіббс прокоментував майбутній бій між чемпіоном світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком і володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

На його думку, "Циганський король" використає свою перевагу у габаритах і зможе перемогти українця. Але для цього він повинен належно підготуватися, передає Boxing Social.

"Я завжди віддавав перевагу Ф'юрі з однієї простої причини: він більший звір, природжений надважковаговик порівняно з розгойданим крузером. Утім, Усик - чудовий боксер, він розібрався з усіма топовими хевівейтерами світу, включно з Ентоні Джошуа, якого Усик переміг двічі", - сказав Тіббс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі вперше зізнався, що для нього означає бій з Усиком

Тренера трохи спантеличило розсічення, але він таки ставить на Ф'юрі.

"Йому доведеться подбати про своє розсічення, але я все одно думаю, що він переможе, оскільки є більшим звіром. Але якщо Тайсон погано підготується, то все піде шкереберть. Я ставлю на Ф'юрі. Йому доведеться попітніти в цьому бою. Тайсон розумітиме, як тримати Усика на передній руці, як впоратися з ним і поставити на п'яти. Ф'юрі все одно буде боксувати, але завадить Усику мати такий хороший вигляд, як завжди", - підсумував фахівець.

Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу мав відбутися 17 лютого у Саудівській Аравії. Однак Тайсон отримав розтин над правим оком під час спарингу у тренувальному таборі.

У підсумку поєдинок перенесли на 18 травня. Боксери зійдуться на рингу за звання абсолютного чемпіона світу.

Зараз ви читаєте новину «Екстренер чемпіона сказав, на кого ставить у бою Усика з Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі