понеділок, 30 січня 2012 18:41

Екс-одноклубник Тимощука продовжить кар'єру в ОАЕ

Екс-одноклубник Тимощука продовжить кар'єру в ОАЕ

Форвард туринського футбольного клубу "Ювентус" Лука Тоні, у складі збірної Італії став чемпіоном світу 2006 року, перейшов до клубу "Аль-Наср" з Об'єднаних Арабських Еміратів. Про це повідомляє офіційний сайт "Ювентуса". На який термін Тоні підписав контракт з новою командою, не уточнюється.

Тоні грав за багато італійських клуби, а також за мюнхенську "Баварію", в складі якої він виграв чемпіонат і Кубок Німеччини. В "Ювентус" форвард перейшов з "Дженоа" в січні 2011 року. За туринський клуб Тоні провів 15 матчів у всіх турнірах і забив два голи.

За свою кар'єру в збірній Італії 34-річний нападник провів 47 матчів і забив 16 м'ячів. ФІФА включила форварда в символічну збірну чемпіонату світу 2006 року.

"Аль-Наср" в 12 матчах чемпіонату ОАЕ сезону-2011/12 набрав 24 очки. Цей клуб займає друге місце в турнірній таблиці і відстає від лідируючого "Аль-Айна" на три очки.

Зараз ви читаєте новину «Екс-одноклубник Тимощука продовжить кар'єру в ОАЕ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі