понеділок, 24 грудня 2012 11:26

Екс-форвард російської "Аланії" помер у 30 років

Екс-форвард російської "Аланії" помер у 30 років
Крістіан Тудор помер від цирозу печінки. Фото: fc-alania.ru

Румунський футболіст Крістіан Тудор, який виступав за владикавказьку "Аланію" і ФК "Москва", помер у віці 30 років. Тудор помер ввечері 23 грудня, повідомляє інтернет-видання "15-й регіон". Футболіста поховають 26 грудня в його рідному місті Бістріца.

Як пише румунське видання Sportul Bistritean, причиною смерті Тудора став цироз печінки. За останній рік футболіст кілька разів потрапляв у лікарню в критичному стані.

Тудор, який виступав на позиції нападника, почав професійну кар'єру в румунській "Глорії". У 2002 році він перейшов в молдавський "Шериф", у складі якого виграв чемпіонат і Кубок країни.

У 2003 році Тудор грав за "Аланію". З 2004 по 2006 роки форвард виступав за ФК "Москва", а потім повернувся у Владикавказький клуб. У 2009 році Тудор залишив "Аланію" і перейшов у "Глорію", але закріпитися в складі цієї команди не зумів - зокрема, через зайву вагу. В останні роки Тудор залишався без клубу.

Зараз ви читаєте новину «Екс-форвард російської "Аланії" помер у 30 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі