вівторок, 10 квітня 2012 12:53

Екс-чемпіон світу з боксу влаштував бійку на прес-конференції

Екс-чемпіон світу з боксу влаштував бійку на прес-конференції
Бійка Ріоса і Абріль. Кадр ролика з YouTube

Колишній чемпіон світу з боксу у ваговій категорії до 61,2 кілограма американець Брендон Ріос влаштував бійку на прес-конференції, присвяченій його майбутньому бою з кубинцем Річардом Абрілем. Про це повідомляє інтернет-видання Fightnews.com. Ріос несподівано накинувся на суперника, і боксерів довелося відтягувати один від одного.

Попередній інцидент за участю цих боксерів відбувся в березні в Майамі. Ріос брав участь у прес-конференції, присвяченій його бою з Юрайокрісом Гамбоа, який був запланований на 14 квітня. На прес-конференцію прийшов Абріль, який заявив американцеві, що він повинен битися з ним, а не з Гамбоа, після чого між боксерами почалася бійка.

Бій з Гамбоа зірвався, після чого Ріос домовився про поєдинок з Абрілем. Цей бій пройде 14 квітня в Лос-Анджелесі.

25-річний Ріос провів на професійному рингу 30 поєдинків і здобув в них 29 перемог (22 - нокаутом), а ще один бій завершив внічию. У 2011 році американець володів титулом чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська організація), але в грудні 2011 року перед поєдинком з британцем Джоном Мюрреєм не зміг укластися в ліміт вагової категорії і, незважаючи на перемогу, позбувся титулу.

29-річний Абріль виграв 17 з 20 поєдинків (вісім - нокаутом), зазнав дві поразки і один бій звів внічию. В даний час він носить звання тимчасового чемпіона світу WBA. Саме цей титул буде стояти на кону в його бою з Ріосом.

Зараз ви читаєте новину «Екс-чемпіон світу з боксу влаштував бійку на прес-конференції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі