понеділок, 04 травня 2009 13:09

Екс-чемпіон світу повертається на ринг

Екс-чемпіон світу повертається на ринг
Про своє повернення на боксерський ринг вчора оголосив екс-чемпіон світу в п"яти вагових категоріях Флойд Мейвезер-молодший. До свого торішнього відходу з боксу він вважався кращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

18 липня в Лас-Вегасі він зустрінеться з чемпіоном WBA і WBO в легкій вазі Хуаном Мануелем Маркесом в проміжній ваговій категорії до 144 фунтів.

"Мої досягнення не брешуть, і мій послужний список говорить сам за себе. Коли прийде 18 липня, мені не потрібно буде слухати жодних порад про те, що я повинен зробити. Маленький боксер ніколи не зможе відправити мене у відставку. Я повертаюся, щоб залишитися. Я повертаюся, щоб повернути свої титули. Я король, і ніхто не зайняв мій трон. Але коли ви ставите на Флойда, це вірна ставка. Збирайте гроші і чекайте 18 липня", - заявив Мейвезер на прес-конференції.

Мейвезер також підкреслив, що його повернення в бокс не пов"язане з бажанням заробити або з ймовірними фінансовими труднощами.

"Думаю, що я просто скучив за боксом. Хтось же повинен бути обличчям цього спорту, чому не я? Я як і раніше найпопулярніший боксер в світі. Всі хочуть зустрітися зі мною, тому що я приношу великі гроші", - сказав 32-річний боксер, який, за його власними словами, заробив близько восьми мільйонів доларів за час своєї відсутності на рингу.

"Якщо я хочу стати сильним боксером в світі, мені потрібно зустрічатися з кращими. Кращий - це Флойд Мейвезер. Це поєдинок за звання кращого боксера в світі", - заявив Маркес.

Промоутер Маркеса Де Ла Хойя вважає, що у його підопічного є шанси на перемогу, враховуючи його виступи в поєдинках проти Менні Пакьяо.

"Чи можна покладатися на те, що великий боксер завжди переможе маленького? Коли я зустрічався з Флойдом, бій був рівним. Коли я бився з Менні, він переміг мене достроково. Коли Хуан зустрічався з Менні - не важливо, що сказали судді - я вважаю, що Хуан переміг його. Тому я вірю в те, що Хуан може перемогти Мейвезера. Маркеса ніколи не можна скидати з рахунків".- відзначив Де Ла Хойя.

Прес-конференція Мейвезера і Маркеса відбулася до поєдинку між Ріккі Хаттоном і Менні Пакіао, якого після відходу Мейвезера почали вважати кращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

За матеріалами NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «Екс-чемпіон світу повертається на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі