субота, 11 квітня 2020 10:08

Ексчемпіон світу порахував шанси Ломаченка в бою проти Лопеса

Ексчемпіон світу порахував шанси Ломаченка в бою проти Лопеса
Ломаченко програв один бій у професіоналах. фото: facebook.com/Vasyl Lomachenko

Екс-чемпіон світу в першій напівсередній категорії Реджис Прогрейс (24-1, 20 КО) поділився думкою про поєдинок між Теофімо Лопесом (15-0, 11 КО) і Василем Ломаченко (14-1, 10 КО).

"Кращий легкоатлет світу для мене прямо зараз - Ломаченко. Я вважаю, у Теофімо є шанс, тому що він швидкий, сильний, потужний і дуже-дуже вибуховий. Я впевнений, що у нього хороші шанси. Не можу сказати, що це бій 50 на 50, я більше схиляюся до перемоги Ломаченка". Про це повідомляє "Трибуна"

Коли Лопес бився з Річардом Коммі, я думав, це буде важкий бій, але він нокаутував Коммі, а Коммі той ще виродок. У багатьох бійців круті рекорди тощо, але коли ти стаєш чемпіоном, коли б'єшся з справжніми опонентами, тоді люди бачать, що ти собою являєш.

Як на мене, багато хто не проходив подібний тест. Поєдинок проти Коммі був великим тестом для Теофімо. Він виразно готовий до Ломаченка", - сказав Прогрейс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія намагалася переманити Усика

Бій між Лопесом та Ломаченко був запланований на 30 травня, але може бути перенесений через епідемію коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Ексчемпіон світу порахував шанси Ломаченка в бою проти Лопеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі