середа, 05 серпня 2015 16:01

"Їхати в зону АТО не хочу, не бачу там жодного сина депутата або чиновника" - Ярмоленко

"Їхати в зону АТО не хочу, не бачу там жодного сина депутата або чиновника" - Ярмоленко
Ярмоленко: "Якщо допоміг, не треба про це сурмити на весь світ". Фото: dynamo.kiev.ua

Лідер атак київського "Динамо" Андрій Ярмоленко в рамках онлайн-конференції на сайті sport.ua підтвердив своє бажання змінити клуб, а також розповів про своє ставлення до можливого призову в армію.

"Я це не приховую - я хочу спробувати свої сили в іншому чемпіонаті. Але зараз все залежить від Ігоря Михайловича Суркіса. Образа на президента? Ні. Я по житті не образливий чоловік, і я розумію його як президента. Йому хочеться зберегти всіх футболістів, які стали чемпіонами країни, перед стартом у Лізі чемпіонів.

Я не можу розкривати подробиці контракту, але скажу, що ті гроші, про які ми домовлялися з Ігорем Михайловичем, він міг отримати від "Сток Сіті", але відмовився мене продавати. Навколо мого переходу ходить багато розмов, я можу перерахувати 50 команд, які начебто цікавляться Ярмоленком, але зараз я говорю тільки про конкретну пропозицію, а її зробив лише "Сток Сіті". Але зараз я намагаюся не забивати собі голову переходом. Що буде те й буде. Моя справа грати в футбол, а іншими справами займається мій агент. Повторюся, я професіонал і повинен відпрацьовувати свій контракт з клубом. Якщо що, то пограю ще рік, буду викладатися в іграх, на тренуваннях. Взагалі-то я граю в команді, за яку вболівав з дитинства. Мені в "Динамо" все подобається", - зазначив футболіст.

Гравця запитали, чи приходила йому повістка з військкомату.

"Мені повістка не приходила і якщо чесно, то мені не хочеться їхати в зону АТО. Я не один раз був у госпіталі і бачив хлопців, які лежать там без рук, без ніг. Розумію, що в них не буде того майбутнього, яке могло б бути. Чомусь я не бачу в зоні АТО жодного сина депутата або чиновника високого рівня. Я вважаю, що тут я можу більше допомогти. Так, я це не афішую, як той самий Рома Зозуля, який великий молодець. Я ж не хочу, щоб про мене "трубили" всі ЗМІ, тому допомагаю "без шуму". Вважаю, що якщо допоміг, то про це не треба кричати на весь світ", - впевнений гравець.

Зараз ви читаєте новину «"Їхати в зону АТО не хочу, не бачу там жодного сина депутата або чиновника" - Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі