вівторок, 02 травня 2017 14:51

Джошуа показав своє життя після перемоги над Кличком

29 квітня у Лондоні в поєдинку за титули WBA, IBF і IBO непереможений британський суперважковаговик Ентоні Джошуа переміг Володимира Кличка технічним нокаутом в 11-му раунді.

В одній із соціальних мереж Джошуа поділився фото, на якому він сам сидить за столом і їсть, не дочекавшись інших учасником застілля.

"Не дотримуюся етикету - я голодний!", - підписав боксер фото, яке зібрало майже півмільйона "лайків" в Instagram.

  “Я голодний!" - Ентоні Джошуа
“Я голодний!" - Ентоні Джошуа

"Я хочу стати сильнішим. Я відзначаю всі речі, які мені потрібно вдосконалити, і записую їх. Я постійно думаю про те, як ще можна покращитися, над чим ще варто попрацювати. Перед боєм з Кличком у мене було всього 44 раунди - зараз же я відчуваю себе так, ніби у мене за плечима їх вже 144", - сказав Джошуа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Завжди буде чемпіоном": легенди боксу підтримали Кличка після бою з Джошуа

Британський чемпіон також зазначив, що в бою з Кличком збулася його найзаповітніша мрія:

"Якби багато років тому ви мене запитали: "Синку, що б ти хотів зробити?", Я б відповів: "Я хочу стати бійцем, битися з однією з легенд спорту на найбільшому стадіоні і нокаутувати її в останніх раундах після важкої війни в рингу", - сказав Джошуа.

Кличко на наступний день після бою сходив в Лондоні в ресторан разом зі своєю дівчиною Хайден Панеттьєрі.

Зараз ви читаєте новину «Джошуа показав своє життя після перемоги над Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі