неділя, 08 вересня 2013 10:32

Джокович і Надаль визначать переможця US Open

Джокович і Надаль визначать переможця US Open
Джокович вийшов у фінал US Open учетверте поспіль ФОТО: etoday.ru

У фіналі чоловічого розряду Відкритого чемпіонату США з тенісу (US Open) зустрінуться серб Новак Джокович та іспанець Рафаель Надаль. Про це повідомляється на сайті чемпіонату в ніч на неділю, 8 вересня.

У суботу перша ракетка світу Джокович у впертій боротьбі переграв швейцарця Станісласа Ваврінку з рахунком 2:6, 7:6, 3:6, 6:3, 6:4. Зустріч тривала трохи більше чотирьох годин.

Пізніше другий номер у рейтингу Надаль взяв гору над французом Рішаром Гаске 6:4, 7:6, 6:2. Цей матч тривав дві години і двадцять хвилин.

Джокович вийшов у фінал US Open учетверте поспіль, причому в 2011 році він став переможцем, обігравши Надаля. За рік до цього переможцем американського турніру виявився Надаль, який обіграв Джоковича у заключній зустрічі.

Фінал US Open у чоловічому розряді буде розіграний в неділю, як і жіночий фінал, в якому беруть участь Вікторія Азаренко і Серена Вільямс. Розклад ігор турніру довелося змінити, оскільки частину матчів раніше скасували через сильний дощ.

Зараз ви читаєте новину «Джокович і Надаль визначать переможця US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі