середа, 30 вересня 2009 10:21

Двох українських легкоатлетів дискваліфіковано за вживання допінгу

Двох українських легкоатлетів дискваліфіковано за вживання допінгу

29 вересня рішенням Виконкому Федерації легкої атлетики України двоє українських легкоатлетів були дискваліфіковані за вживання заборонених препаратів.

Виконком ФЛАУ прийняв рішення про дискваліфікацію терміном на 2 роки двох членів національної збірної України з легкої атлетики – Наталі Пигиди та Євгена Виноградова.

Срібна призерка зимового чемпіонату Європи з бігу на 400 метрів Наталя Пигида дискваліфікована за вживання станозалолу. Допінг-проба, взята у киянки на змаганнях серії Гран-Прі у французькому Реймсі, виявилася позитивною. Усі результати Наталі, показані з 14 липня 2009 року включно, анульовано.

Учасник осакського чемпіонату світу та пекінської Олімпіади з метання молоту Євген Виноградов дискваліфікований з 7 липня 2009 року. Саме цього дня киянин здавав позазмагальну допінг-пробу, яка дала позитивний результат на наявність нандролона.

Турнір

Зараз ви читаєте новину «Двох українських легкоатлетів дискваліфіковано за вживання допінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі