неділя, 22 квітня 2012 17:43

Дубль Шацьких, пригоди Авелара: "Арсенал" відігрався у матчі з "Карпатами"

Дубль Шацьких, пригоди Авелара: "Арсенал" відігрався у матчі з "Карпатами"
В одному матчі Авелар забив гол і автогол та заробив вилучення ФОТО: podrobnosti.ua

Київський "Арсенал" обіграв львівські "Карпати" у матчі 28-го туру української прем'єр-ліги з рахунком 3:2, поступаючись по ходу зустрічі гостям у два м'ячі.

Вже на восьмій хвилині поєдинку затяжна атака "Карпат" завершилася ударами Федецького і Ксьонза, з якими впорався Погорілий, однак на добивання Авелара у воротаря "канонірів" не знайшлося аргументів.

Після перерви "Арсенал" знову пропустив, причому у курйозній ситуації: Гладкий прийняв м'яч і з гострого кута потужно пробив по воротах київської команди, де з якоїсь причини не виявилося Погорілого - 0:2.

Але цей гол розбудив "Арсенал", який відігрався протягом шести хвилин. Спочатку Шацьких красивим ударом зі штрафного поклав м'яч у дев'ятку воріт Богатінова, а через три хвилин Максим реалізував 11-метровий удар.

Перемогу "Арсеналу" приніс потужний "постріл" Кобахідзе, після якого м'яч зрикошетив від Авелара у ворота "Карпат".

Україна. Прем'єр-ліга

28-й тур

Арсенал К (Київ) - Карпати (Львів) - 3:2

Голи: Авелар, 8 (0:1); Гладкий, 52 (0:2); Шацьких, 54 (1:2); Шацьких, 57 (2:2, пен); Авелар, 82 (3:2, автогол) .

Арсенал К: Погорілий, Симоненко, Матуку, Леандро, Кобахідзе (Міколюнас, 89), Польовий, Богданов, Флореску, Шацьких, Гоменюк (Адійя, 54), Ковпак (Мазілу, 55).

Карпати: Богатінов, Федецький, Мілошевіч, Авелар, Балажиц, Худоб'як (Зеньов, 77), Кополовець, Ткачук, Даушвілі, Гладкий (Міхальов, 85), Ксьонз (Голодюк, 64).

Попередження: Леандро, 6; Погорілий, 90 - Авелар, 57.

Вилучення: ні - Авелар, 90+3.

 

Зараз ви читаєте новину «Дубль Шацьких, пригоди Авелара: "Арсенал" відігрався у матчі з "Карпатами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі