неділя, 14 серпня 2011 02:53

"Дубль" Лукаса приніс "Карпатам" першу перемогу у сезоні

"Дубль" Лукаса приніс "Карпатам" першу перемогу у сезоні

Львівські "Карпати" в матчі шостого туру української прем'єр-ліги домоглися вольової перемоги над луганською "Зорею".

Перший тайм зустрічі вийшов багатим на події. Вже на другій хвилині зустрічі Ткачук мав виводити господарів вперед, але Андрій не зміг переграти голкіпера луганської команди Шуховцева з одинадцятиметрової позначки.

Ближче до кінця першого тайму Ігор Ощипко зрізав м'яч у свої ворота, а через хвилину "Зоря" залишилася в меншості - Вадим Мілько жорстоко обійшовся з Крістобалем.

Ще до перерви "Карпати" змогли не тільки відігратися, а й повести у рахунку стараннями Лукаса Переса - іспанець відзначився дублем за дві хвилини.

Другий тайм виявився не таким щадрим на події. Лукас був близький до того, щоб оформити хет-трик у матчі, але й здобутої переваги в першій половині зустрічі виявилося достатньо підопічним Олега Кононова для першої перемоги в сезоні, пише Чемпионат.com.

Україна. Прем'єр-ліга

6-й тур

Карпати - Зоря 2:1

Голи: Лукас, 41, 43 - Ощипко, 37 (у свої ворота)

Карпати: Тлумак, Федецький (Петрівський, 81), Балажиц, Борха, Ощипко, Ткачук, Худоб'як, Голодюк, Крістобаль, Лукас (Кополовець, 78), Пачеко (Воронков, 70)

Зоря: Шуховцев, Каменюка, Аддо, Цакіч, Мілько, Білий, Олійник, Ліпартія (Ференчак, 87), Хомченовський, Лазарович (Тесак, 67), Силюк (Бруно, 46)

Попередження: Федецький, Лукас, Пачеко, Борха, Голодюк - Ліпартія, Каменюка, Олійник

Вилучений: Мілько, 38

На 2-ій хвилині Ткачук не реалізував пенальті (воротар)

Зараз ви читаєте новину «"Дубль" Лукаса приніс "Карпатам" першу перемогу у сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі