неділя, 24 червня 2012 18:59

Друзі Мессі зіграли внічию з командою світу

Друзі Мессі зіграли внічию з командою світу
Мессі зіграв благодійний матч у день свого 25-річчя ФОТО: fashionjournal.biz

У Маямі на стадіоні "Сан Лайф" відбувся благодійний матч за участю зірок світового футболу в рамках World Soccer Masters Tour.

У присутності близько 50 тисяч глядачів команда друзів Ліонеля Мессі і команда решти світу наколотили один одному по 7 м'ячів.

На рахунку Мессі хет-трик, а крім аргентинця в його команді відзначилися Дієго Міліто, Аріель Ортега, Дідьє Дрогба і Хосе Рондон.

У команді решти світу хет-трик оформив Луїс Суарес і ще по разу забили Едінсон Кавані, Радамель Фалькао, Нене і Хамес Родрігес, повідомляє The Miami Herald.

Додамо, що сьогодні, 24 червня, Мессі святкує свій 25-й день народження.

У послужному списку одного з кращих футболістів сучасності - три "Золотих м'яча" (2009, 2010, 2011), золото Олімпіади-2008 і перемога в чемпіонаті світу серед молодіжних збірних (2005).

У складі "Барселони" Мессі тричі вигравав Лігу чемпіонів, двічі - клубний чемпіонат світу, п'ять разів ставав чемпіоном Іспанії, двічі брав Королівський кубок, а також п'ять разів піднімав над головою Суперкубок Іспанії.

Крім того, в активі аргентинця безліч індивідуальних призів і рекордів.

Зараз ви читаєте новину «Друзі Мессі зіграли внічию з командою світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі