вівторок, 08 грудня 2009 17:34

Дружину Вудса забрала швидка?

Дружину Вудса забрала швидка?

Нові драматичні події сталися в будинку Тайгера Вудса. ЗМІ повідомляють, що сьогодні зранку до дверей дому зірки приїхала "швидка". Лікарі винесли до машини на ношах невідому жінку. За даними американських ЗМІ, це була дружина гольфіста Елін Нордегрен.

За повідомленнями онлайн-видання "Orlando Sentinel", виклик з будинку Тайгера надійшов близько другої години ночі у вівторок (дев"ята ранку за київським часом). Спочатку повідомлялося про пожежу в будинку американського гольфіста.

"Ми відразу відправили туди рятувальників. Інформація про пожежу не підтвердилася. Однак лікарі забрали жінку до лікарні", - сказав представник пожежників.

Дотепер невідомо, що сталося у зірки вдома, і чому госпіталізували жінку.

Спочатку говорилося, що це була мати Вудса. Тепер ЗМІ пишуть, що жінка - це його дружина Елін. Жінку доставили до лікарні у місті Окое.

Зазвичай добре поінформований сайт tmz.com пише, що з дому Вудса вивезли блондинку середнього віку, яка схожа за описанням на дружину гольфіста. Однак видання припускає, що це може бути і мати Елін, яка нещодавно приїхала до неї. На користь цього свідчить те, що очевидці побачили, як за автомобілем "швидкої" слідував автомобіль, який належить саме Елін Нордегрен.

Проблеми найбагатшого спортсмена світу почалися тиждень тому після того, як він в"їхав на своєму "кадиллаці" в дерево поблизу власної оселі. Однак, окрім незначних ушкоджень та штрафу в $160 раптово почали підтверджуватися, чутки про те, що Вудс зраджує своїй дружині. На даний момент, вже вісім жінок заявили про те, що Тайгер використовував їх в якості коханок. За повідомленнями преси, жінка гольфіста неофіційно покинула його.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дружину Вудса забрала швидка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі