субота, 04 листопада 2017 22:59

Другий матч прем'єр-ліги завершився без голів

Другий матч прем'єр-ліги завершився без голів
"Олександрія" та "Чорноморець" голів не забили

Сьогодні в 15-му турі чемпіонату України зустрічалися сусіди по турнірній таблиці - "Олександрія" приймала "Чорноморець".

Глядачі не побачили безліч гольових атак і гострих моментів. Запам'ятався хіба що удар Поляруса, який дістав Гутор у куті воріт. А потім вже блиснув майстерністю Паньків, який потягнув удар під поперечину Хобленка. У підсумку на табло так і залишилися нулі.

Головний тренер "Чорноморця" Олег Дулуб прокоментував матч проти "Олександрії".

"Подвійне враження. Взяли очко. Не було контргри, яку ми хотіли нав'язати. Зараз у нас попереду два тижні на збірні. Обов'язково за цей час щось придумаємо.

Спасибі Алассану, що маючи мікротравму, вийшов і зіграв. Він був ключовим гравцем на своїй позиції з урахуванням стилю гри "Олександрії".

Чи залишуся в "Чорноморці"? Я сам читаю багато газет і інтернет. Одні видання мене вже списали, інші знайшли заміну, а я продовжую працювати", - сказав Дулуб.

"Олександрія" - "Чорноморець" - 0:0

"Олександрія": Паньків, Бондаренко, Гітченко, Пашаєв, Банада, Полярус, Сітало (Куліш, 71), Грицук, Старенький (Чорний, 80), Бацула (Чорний, 75), Довгий.

"Чорноморець": Гутор, Жуніч, Мартиненко, Алассан, Ковалець, Люлька, Зубейко, Політило (Ваг, 90+4), Хобленко (Третьяков, 90+3), Татарков, Васін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чорноморець" визначився з новим тренером

Безгольовою нічиєю завершився сьогодні і матч "Вереса" з "Зіркою".

Зараз ви читаєте новину «Другий матч прем'єр-ліги завершився без голів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі