вівторок, 03 березня 2009 14:47

Дрогба, Малуда, Баллак, Алекс і Деку йдуть iз "Челсі"

Дрогба, Малуда, Баллак, Алекс і Деку йдуть iз "Челсі"

Голова ради директорів "Челсі" Брюс Бак підтвердив, що кілька гравців можуть піти з команди цього літа, включаючи і їх лідерів.

DailyMirror повідомила сьогодні, 3 березня, що п"ять гравців різних збірних можуть піти з "Челсі" через рішення власника Романа Абрамовича та головного тренера Гуса Хіддінка скоротити середній вік команди. Серед кандидатів на відхід називаються Флорен Малуда, Міхаель Баллак, Алекс, Деку та Дідьє Дрогба.

В інтерв"ю DailyMirror Бак підтвердив такі плани: "Ми ще не збиралися разом для обговорення літніх трансферів, але думаю, що можемо очікувати відходу кількох гравців, але можна також чекати і приходу кількох новачків. Не знаю, скільки їх буде - троє або п"ятеро, але десь так. Варто очікувати, що з команди піде цілий ряд гравців. Ми хочемо скористатися готівкою, щоб купити нових гравців, для чого, напевно, потрібно буде продати кількох власних футболістів".

livesport.ruСПОРТ-ЭКСПРЕСС, DailyMirror

Зараз ви читаєте новину «Дрогба, Малуда, Баллак, Алекс і Деку йдуть iз "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі