неділя, 01 березня 2009 11:11

Хіддінк вивів "Челсі" на друге місце

Хіддінк вивів "Челсі" на друге місце

"Челсі" виграв у "Вігана" в черговому турі англійської прем"єр-ліги і вийшов на друге місце в турнірній таблиці чемпіонату. Матч закінчився з рахунком 2:1. У складі лондонського клубу голи забили Джон Террі і Френк Лемпард, причому переможний м"яч був забитий вже в компенсований час матчу, повідомляється на сайті Goal.com.

"Челсі" продовжив переможну серію, почату після призначення Гууса Хіддінка головним тренером команди. Лондонський клуб виграв всі чотири матчі під керівництвом голландського фахівця. До зустрічі з "Віганом" лондонці нанесли поразки "Уотфорду" в Кубку Англії, "Астон Віллі" в прем"єр-лізі і "Ювентусу" в Лізі чемпіонів.

Лондонський клуб виграв всі чотири матчі під керівництвом Хіддінка

Перемога над "Віганом" дозволила "Челсі" наздогнати "Ліверпуль" за очках і обійти його в турнірній таблиці за додатковими показниками. "Ліверпуль" в суботу програв "Міддлсбро" з рахунком 0:2.

Лондонський "Арсенал", у складі якого виступає російський форвард Андрій Аршавін, відзначився четвертою нульовою нічиєю поспіль в чемпіонаті Англії. Цього разу "Арсенал" не зміг забити "Фулхему". Аршавін провів у складі своєї нової команди всі 90 хвилин матчу, пише lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Хіддінк вивів "Челсі" на друге місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі