вівторок, 15 червня 2010 16:39

Дрогба дозволили зіграти в матчі з Португалією

Дрогба дозволили зіграти в матчі з Португалією

Нападаючий збірної Кот-д'Івуара Дідьє Дрогба отримав дозвіл зіграти в матчі чемпіонату світу проти Португалії, який відбудеться 15 червня. 4 червня Дрогба зламав ліктьову кістку в товариському матчі з Японією, і тепер йому дозволили вийти на поле зі спеціальною фіксуючою пов'язкою на руці, повідомляє Associated Press.

Пов'язку Дрогба оглянули головний арбітр матчу аргентинець Хорхе Ларріонда і представники збірної Португалії. Було вирішено, що пов'язка не може заподіяти шкоду іншим футболістам.

Незважаючи на отриманий дозвіл, питання про участь Дрогба в матчі з Португалією остаточно не вирішене. Головний тренер збірної Кот-д'Івуара, швед Свен-Горан Ерікссон заявив, що рішення з приводу Дрогба він прийме безпосередньо перед початком гри.

Матч групи G Кот-д'Івуар - Португалія розпочнеться о 17:00 за київським часом. 20 червня івуарійці зіграють з Бразилією, а 25 червня - з КНДР.

За матеріалами Лента.ру, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дрогба дозволили зіграти в матчі з Португалією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі