вівторок, 17 квітня 2012 09:01

Довічно дискваліфікований за "договорняки" футболіст викинувся з даху свого будинку

Довічно дискваліфікований за "договорняки" футболіст викинувся з даху свого будинку
Лі Гюн Хван отримав три роки в'язниці умовно. Фото: facebook.com

Південнокорейський футболіст Лі Гюн Хван, який був довічно дискваліфікований за організацію договірних матчів, покінчив життя самогубством, повідомляє портал Goal.com. 24-річний футболіст викинувся з даху свого будинку в місті Інчхон і помер по дорозі в лікарню.

Лі Гюн Хван виступав в південнокорейських клубах "Течжон Ситізен" і "Сувон Самсунг Блюуінгз". У 2011 році в ході розслідування договірних матчів в корейському футболі гравець зізнався, що брав участь в подібних іграх, за що був довічно дискваліфікований і отримав три роки тюремного ув'язнення умовно.

Всього ж у справі про договірні матчі проходило 57 осіб, серед яких 46 колишніх і діючих гравців.

Лі Гюн Хван став четвертим фігурантом цієї справи, які наклали на себе руки. У травні 2011 року 29-річний півзахисник клубу третього дивізіону Чжон Чон Кван повісився у себе в квартирі; в жовтні 2011 року звів рахунки з життям тренер однієї з команд Лі Су Чхоль.

Також наклав на себе руки звинувачений в участі в договірних матчах голкіпер "Інчхон Юнайтед" Юн Кі Вон.

Зараз ви читаєте новину «Довічно дискваліфікований за "договорняки" футболіст викинувся з даху свого будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі