субота, 30 листопада 2013 10:24

Донецький "Металург" розгромив "Ворсклу"

Донецький "Металург" розгромив "Ворсклу"
Наставник "Ворскли" Василь Сачко ФОТО: metallurg.donetsk.ua

У Донецьку відбувся перший матч 18-го туру прем'єр-ліги України. "Металург" на своєму полі впевнено здолав полтавську "Ворсклу". Господарі пропустили першими (відзначився Артем Громов), після чого донеччани зрівняли рахунок за допомогою пенальті і швидко вийшли вперед - до перерви двічі забив Жуніор Мораес.

У дебюті другого тайму донецька команда провела два швидких м'ячі, авторами яких стали Джордже Лазіч і знову Жуніор Мораес.

Це друга розгромна поразка для "Ворскли" у цьому сезоні. Раніше полтавчан громив лише "Шахтар". Для "Металурга" перемога стала другою розгромною - до цього так обіграти вдалося тільки "Металіст".

"Сьогодні непроста гра була для "Ворскли". За рахунку 0:1 ми зобов'язані були забивати ті моменти, які у нас були. На жаль, цього не сталося. Ми допустили грубі помилки при стандартах. Це призвело до взяття наших воріт. У нас стандарти - це хвороба. Ми створили предостатньо моментів для того, щоб на табло був рахунок трохи інший.

"Металург" - прекрасна команда. У неї хороший підбір футболістів. Гравці індивідуально сильні - це треба визнати. Неприємно закінчувати сезон на такій ноті: програли дві гри останні. Але, нічого не поробиш - це футбол", - цитує головного тренера "Ворскли" Василя Сачка прес-служба донецького "Металурга".

Україна. Прем'єр-ліга

18-й тур

Металург Д (Донецьк) - Ворскла (Полтава) - 4:1

Голи: Громов, 17 (0:1); Мораес, 39 (1:1, пен); Мораес, 44 (2:1); Лазіч, 51 (3:1); Мораес, 55 (4:1).

Металург Д - Бандура, Насонов, О'Ді, Чечер, Зотов (Польовий, 35), Алешандре (Данило, 57), Макрідіс, Болбат, Лазіч, Нельсон, Жуніор (Даніель, 82).

Ворскла - Непогодов, Пердута, Курилов (Ткачук, 46), Даллку, Сапай, Дедечко, Чеснаков, Ребенок, Маркоскі (Скляр, 63), Громов, Яховіч (Міщенко, 46).

Незабиті пенальті: Громов, 65.

Попередження: Александре, 34; Кампос, 64 - Сапай, 22 ; Дедечко, 59.

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" розгромив "Ворсклу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі