понеділок, 12 грудня 2011 08:45

"Донбас" програв "Рубіну" матч і лідерство в ВХЛ

"Донбас" програв "Рубіну" матч і лідерство в ВХЛ

Матч лідерів чемпіонату Вищої хокейної ліги завершився перемогою господарів, які можуть хоч трохи підсолодити гіркоту недавньої невдачі в Континентальному кубку.

Тюменці, ясна річ, всім задоволені. Перемога і перша позиція в турнірній таблиці чемпіонату ВХЛ додають команді позитивних емоцій. Не випадково в післяматчевому коментарі наставник "Рубіна" Місхат Фахрутдінов відзначив гру своїх підопічних, які, за його словами, повністю виконали установку, і уник розмови про суддівство: "Нормально судили".

І правда - гріх скаржитися. А ось у "Донбаса", судячи з усього, питання по роботі пермяка Костянтина П'янкова будуть. Але навіть у тій непростій ситуації, в якій опинилися гості до середини матчу (0:3), підопічні Олександра Куликова не опустили рук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Донбас" переміг "Рубін" і вперше вийшов у фінальний етап Континентального кубку

Символічно, що у воротах своєї колишньої команди "розписався" Олександр Журун. Але для того, щоб переламати хід поєдинку, цього виявилося недостатньо. У підсумку, "Донбас", який отримав досвід гри на майданчику одного з фаворитів (і головного конкурента) ВХЛ, все ж поступився.

Чемпіонат ВХЛ

"Рубін" (Росія) - "Донбас" (Україна) - 3:1 (1:0, 2:1, 0:0)

Шайби: Корсунов (Трифонов), 13:26 (1:0). Горшков (Гусєв, Севостьянов), 26:56-біл. (2:0). Журиков (Жмаєв), 31:01 (3:0). Журун (Малевич, Бєлухін), 38:01-біл. (3:1).

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" програв "Рубіну" матч і лідерство в ВХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі