вівторок, 25 травня 2010 10:38

Доменек назвав остаточний склад збірної на ЧС-2010

Доменек назвав остаточний склад збірної на ЧС-2010

Головний тренер збірної Франції Раймон Доменек оголосив фінальну версію заявки команди на чемпіонат світу в ПАР, старт якого намічений на 11 червня.

Ще в понеділок під питанням була участь в ЧМ двох гравців - "каноніра" Вільяма Галласа і новачка мадридського "Реала" Лассана Діарра. Як з'ясувалося сьогодні, Галлас все ж пройшов фітнес-контроль у Доменека, а ось Діарра залишиться відпочивати вдома.

Воротарі: Хьюго Ллоріс (Ліон), Стів Манданда (Марсель), Седрік Карассо (Бордо).

Захисники: Бакарі Санья (Арсенал), Патріс Евра (Манчестер Юнайтед), Вільям Галлас (Арсенал), Ерік Абідаль (Барселона), Себастіан Скілаччі (Севілья), Марк Планус (Бордо), Гаель Кліші (Арсенал), Ентоні Рівелье (Ліон) .

Півзахисники: Алу Діарра (Бордо), Жеремі Тулалан (Ліон), Флоран Малуда (Челсі), Йоан Гюркуфф (Бордо), Абу Діабі (Арсенал), Франк Рібері (Баварія).

Нападаючі: Тьєррі Анрі (Барселона), Ніколя Анелька (Челсі), Андре-П'єр Жиньяк (Тулуза), Сідней Гову (Ліон), Джібріль Сіссе (Панатінаїкос), Метью Вальбуена (Марсель).

Раніше повідомлялося про те, що головний тренер французької збірної потрапив під шквал критики з боку журналістів і спортсменів за те, що не включив до складу команди таких відомих французьких футболістів як Самір Насрі, Патрік Війєра і Каріма Бензема.

Нагадаємо, що на чемпіонаті світу Франція грає в групі А - з Уругваєм, Мексикою, і господарями турніру ПАР.

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Доменек назвав остаточний склад збірної на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі