середа, 01 серпня 2012 10:02

Долгополов впевнено переміг у першій зустрічі турніру у Вашингтоні

Долгополов впевнено переміг у першій зустрічі турніру у Вашингтоні
Долгополов уже заробив 45 очок та 13 тисяч доларів

Український тенісист Олександр Долгополов вийшов у другий раунд турніру ATP-500 у Вашингтоні.

У стартовому матчі, киянин, посіяний під другим номером, здобув впевнену перемогу над Флавіо Чіполлою з Італії: 6-1 6-3.

Наступним суперником Олександра стане іспанець Рубен Рамірес-Ідальго. У минулому році в бразильському Коста ді Саюп відбулася єдина зустріч тенісистів. Українець переміг 97-у ракетку світу 7:5 6:4 у другому колі.

На жаль, Долгополов вибув з боротьби в парному розряді.

Тим часом українська тенісистка Марина Заневська вийшла у другий раунд 25-тисячника в Ребека, Бельгія.

У стартовому матчі одеситка, посіяна на турнірі під 4-м номером, розгромила аргентинську тенісистку Таню Буа: 6-1 6-0.

П'ять представниць нашої країни вийшли у другий раунд 25-тисячника в столиці Росії.

У першому колі донеччанка Катерина Козлова (4) обіграла Ані Амірагян з Вірменії: 6-2 6-4 і тепер зустрінеться з росіянкою Тамарою Біжуковою.

Ольга Янчук виявилася сильнішою за Владу Екшібарову з Узбекистану: 6-2 1-6 6-2. За вихід до чвертьфіналу Ольга посперечається з третьою ракеткою турніру Поліною Пеховою з Білорусі.

Маріанна Закарлюк виявилася сильнішою за росіянку Марину Шамайко: 2-6 6-2 6-3. Наступною суперницею Маріанни стане інша представниця України - Олена Сотникова, яка виграла у восьмий ракетки турніру туркені Мелі Сезер: 7-6 (9) 6-3.

Анастасія Васильєва (5) перемогла в українському дербі Єлизавету Янчук: 6-4 6-1 і тепер зіграє з російською тенісисткою Тетяною Котельниковою.

Зараз ви читаєте новину «Долгополов впевнено переміг у першій зустрічі турніру у Вашингтоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі