четвер, 11 липня 2013 18:00

"Дніпро" представив трьох новачків

Дніпропетровський "Дніпро" представив літніх новачків - воротаря Дениса Бойка, захисника Олександру Влада і півзахисника Сергія Політило.

Головний тренер команди Хуанде Рамос заявив, що всі проблемні позиції закриті, втім, не виключив якихось втрат або придбань. "Але в цілому склад у нас сформований", - підкреслив наставник.

За його словами, деяким гравцям заради практики краще перейти в іншу команду.

 

Футболістам вручили футболки з номерами, під якими вони будуть виступати в новому сезоні. Денис Бойко гратиме під 71-м номером, Сергій Політило, як і в "Чорноморці", - під 89-м, а Олександру Влад - № 2.

"Безсумнівно, "Дніпро"- це крок вперед. Конкуренція тут набагато вища. За ті пару днів, що тренувався, відчувається, що рівень сильніший, - сказав Політило. - Граючи в Одесі, знав, що в Дніпропетровську гарний колектив. Зідзвонювався із Зозулею, Шаховим, з якими знайомий по молодіжній збірній. За ті кілька днів, що тут перебуваю, почуваю себе нормально. Загалом, влився в колектив".

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" представив трьох новачків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі