субота, 02 березня 2019 16:40

"Динамо" знову втратило форварда

"Динамо" знову втратило форварда
Фран Соль пошкодив ключицю і його забрала "швидка"

Київське "Динамо" здолало в Чернігові місцеву "Десну" з рахунком – 2:1. У киян відзначилися Кенджьора й Буяльський. У господарів – Картушов.

"Динамо" вкотре підтвердило, що перебуває у відмінній формі, коли з перших хвилин заходилося штурмувати ворота чернігівців. У певний момент здалося, що підопічні Рябоконя пристосувалися до атак киян і здатні витримати перший тайм. Однак розіграш кутового, після якого відзначився поляк Кенджьора поламав господарям усі плани на гру.

У другому таймі була доволі рівна гра, в якій динамівцям пощастило забити другий м'яч раніше, аніж "Десні" – свій перший. За рахунку – 2:0 довести матч до перемоги гостям було неважко. Однак вони змусили похвилюватися власних уболівальників, коли пропустили за 7 хвилин до закінчення гри.

"Динамо" поки не мало суперника, який би переважав його у фізичних кондиціях і в русі на полі. Це дозволяє киянам легко перекривати усі небезпечні зони й опинятися на м'ячі швидше за опонента. Однак уже в четвер підопічним Хацкевича буде непереливки, бо зачепитися за м'яч у Лондоні, де "Челсі" оклигав після розгрому від "Манчестер Сіті" буде вкрай важко.

Ситуацію ускладнює травма іспанського форварда "Динамо" Франа Соля. Судячи із побаченого, у грі на "Стемфорд Брідж" Назарій Русин не матиме альтернативи на позиції форварда.

Поки не пізно, киянам треба звернути увагу на гру в обороні. Навіть "Десна" зрідка умудрялася створювати гостям серйозні проблеми. За такої гри в обороні розгрому в Лондоні не уникнути.

Голи:
0:1 - 25 Кендзьора, 0:2 - 68 Буяльський, 1:2 - 83 Картушов.
Десна - Литовка, Парцванія, Імереков, Гітченко, Фаворов, Картушов, Мостовий, Фаворов, Огиря (Козак, 89), Немчанінов (Богданов, 64), Безбородько (Сергійчук, 73).
Динамо - Бойко, Бурда, Миколенко, Кенджьора, Шабанов, Сидорчук (Кадар, 86), Буяльський (Гармаш, 90), Шапаренко, Циганков, Шепелев, Фран Соль (Русин, 45).
попередження:
Фаворов (22), Безбородько (40), Парцванія (70), Сергійчук (79), Русин (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" витратило багато сил в Чернігові перед грою проти " Челсі"

Наступну гру "Динамо" зіграє у четвер, 7 березня в Лондоні. В Лізі Європи киянам протистоятиме "Челсі".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" знову втратило форварда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі