четвер, 26 січня 2012 09:57

"Динамо" виграло другий матч на турнірі в Іспанії
10

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Результативною грою потішили футболісти "Динамо" у другому контрольному матчі на зборі в Іспанії. Він пройшов у рамках турніру Football Impact CUP 2012, а суперником виступив чемпіон Угорщини "Відеотон".

Якщо у поєдинку з "Янг Бойз" тренери "Динамо" за невеликим винятком у кожному з таймів випустили різні склади, зараз ряду гравців, в основному - захисникам, на полі дали провести більше часу. Поступово Юрій Сьомін визначає оптимальний склад на весняну частину сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ребров відзначився дублем за іспанський клуб

Відносно рівна гра велася на полі в першому таймі. Динамівці хоч і володіли ініціативою, ешелонований захист пройти не могли. Частково виною цьому була груба гра з боку суперника. Поступаючись у майстерності і швидкості, угорці з лишком відігравалися жорсткими підкатами і хитрими підніжками.

Не раз лікарям "Динамо" доводилося надавати допомогу гравцям, а одного разу між суперниками виникла бійка. Динамівці заступилися за Дениса Гармаша, якого Тот грубо атакував ударом по ногах ззаду. Дениса забрали з поля, замість нього вийшов Алієв. Після цього гра перейшла у більш конструктивне русло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" виграло перший матч року у серії пенальті

Вперше в динамівській футболці вийшов Мехмеді, у парі з Ідейє граючи другого нападника. Адмір намагався діяти комбінаційно, часто пропонував себе партнерам, багато пересувався полем. Позначається відсутність взаєморозуміння з партнерами, але це справа наживна. Моментів відзначитися у нього практично не було, за винятком удару в дебюті зустрічі трохи вище воріт з 13-ти метрів. Поки складно виставляти оцінку новачкові, тим більше, напередодні гри він пропустив через хворобу кілька тренувань.

Те, що до перерви у "Динамо" не виходило в атаці, з лишком було компенсовано в другому таймі. "Відеотон" чинив опір до 60-ї хвилини, після цього на полі була одна команда. Спершу Бетао пробіг через все поле, у штрафному майданчику отримав м'яч від Дуду і відкрив рахунок. На зміну бразильської прийшла українська комбінація. Гусєв чи не першим дотиком після виходу на поле подав з флангу, Шевченко перестрибнув суперника і головою відправив м'яч під поперечину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новачок "Динамо" Мехмеді отруївся на зборах

Потім настав час Мілевського. У двох епізодах Артем отримував м'яч поблизу воріт і точно відправляв його в кут. Завершив гольову феєрію Ескобар, який чітко реалізував вихід один на один. Колумбієць на цей раз відзначив забитий м'яч танцем біля кутового прапорця.

Розгромну перемогу Юрій Сьомін прокоментував стримано: "Нам вдався хороший тренувальний день, з позитивним результатом". У четвер і в п'ятницю в розкладі "Динамо" буде по два тренування, в суботу вдень контрольна гра з "Краковією" і повернення до Києва.

Контрольний матч

"Динамо" - "Відеотон" - 5:0 (0:0).

"Динамо" (1 тайм): Шовковський, Бетао, Хачеріді, Алмейда, Даніло Сілва, Аруна, Гармаш (Алієв, 26), Нінкович, Мехмеді, Ярмоленко, Ідейє.

"Динамо" (2 тайм): Коваль, Бетао, Хачеріді, Алмейда (Лухтанов, 65), Даніло Сілва (Гусєв, 69), Рибалка, Корреа, Алієв (Ескобар, 76), Дуду, Шевченко, Мілевський.

Голи: Бетао (60), Шевченко (72), Мілевський (79, 83), Ескобар (87).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" виграло другий матч на турнірі в Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі