четвер, 02 листопада 2017 14:44

"Динамо" спростувало інформацію про приховування боргів перед УЄФА

Київське "Динамо" спростувало інформацію про приховування перед УЄФА боргів перед подачею ліцензійних документів для участі в єврокубках.

Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс боїться, що "Динамо" повторить долю "Дніпра"

"Динамо" посилається на лист з УЄФА від керівника фінансового моніторингу та відповідності Пабло Родрігеса на ім'я першого віце-президента клубу Віталія Сівкова.

"Слідча палата не відкривала розслідування проти "Динамо" Київ стосовно ліцензії, отриманої для участі в змаганнях УЄФА 2017/2018. Більш того, щодо моніторингу простроченої кредиторської заборгованості протягом сезону, "Динамо" Київ надало УЄФА усі відповідні підтверджуючі документи, які демонструють, що клуб є своєчасно здійснив задекларовані платіжні зобов'язання", - йдеться в листі.

Про відповідь з УЄФА повідомлено президента Федерації футболу України (ФФУ) Андрія Павелка.

 
 

Раніше заступник директора центру ліцензування ФФУ Сергій Задіран розповів, що "Динамо" можуть відсторонити від участі в єврокубках за приховування боргів при підготовці документів на атестацію в єврокубках.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" спростувало інформацію про приховування боргів перед УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі