четвер, 29 квітня 2021 17:45

"Динамо" ризикує втратити одного з лідерів

"Динамо" ризикує втратити одного з лідерів
Карлос Де Пена виступає за "Динамо" із березня 2019 року. Фото: Фк "Динамо" Київ

Один із лідерів "Динамо" 29-річний Карлос Де Пена не виключає, що покине київський клуб під час літнього трансферного вікна.

Взимку уругвайцем цікавилися клуби МЛС. Де Пена зацікавлений продовжити кар'єру в США, повідомляє Salimo.uy.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буффона сватають у "Динамо"

"Перехід в МЛС був би чудовою можливістю, ця ліга швидко зростає. У мене були розмови з представниками "Далласа". Вони проявили великий інтерес до мене, бачили мене частиною їхнього проєкту. Але відхід з клубу був не для мене.

"Динамо" не прийняло пропозицію, тому що хотіло, щоб я залишився, щоб закінчив сезон. Я прийняв це. У мене залишилося шість місяців контракту з клубом. Подивлюсь, що робитиму далі. Коли відкриється трансферне вікно, надійдуть пропозиції, ухвалимо найкраще рішення", - сказав футболіст.

Карлос Де Пена виступає за "Динамо" із початку 2019 року. З приходом Мірчі Луческу став провідним гравцем команди. Контракт Карлоса із киянами чинний до кінця 2021-го. Влітку футболіст може підписувати попередній контракт із будь-яким клубом.

У поточному сезоні "Динамо" виграло чемпіонат вперше за п'ять років та вийшло у фінал Кубка України, де зіграє проти "Зорі".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" ризикує втратити одного з лідерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі