середа, 30 жовтня 2019 20:11

"Динамо" програло "Шахтарю" в серії пенальті

"Динамо" програло "Шахтарю" в серії пенальті
"Динамо" суттєво поступається "Шахтарю" в кубкових матчах

Сьогодні в Києві в 1/8 фіналу Кубка України грають найсильніші команди країни – "Динамо" і "Шахтар". Востаннє в кубку ці команди зустрічалися в Харкові 7 квітня цього року.

Гру активніше розпочали кияни. В одній із атак в середині першого тайму Вербич і Шапаренко влаштували справжній штурм воріт П'ятова. М'яч метушився в карному майданчику "Шахтаря" поки Хочолава не вибив його щосили. На біду гірників м'яч підхопив Гармаш і точним ударом спрямував його в правий нижній кут. Андрій П'ятов навіть не ворухнувся – 0:1.

З початком другої половини гри гірники збільшили тиск. В одному із епізодів Тайсону вдався страшної сили постріл який струсонув поперечку воріт Бойка.

Гармаш за кілька секунд примудрився двічі вдарити Мораєса й побачив червону картку. А невдовзі вже сам Мораєс зрубав Шапаренка й залишив межі поля

А невдовзі киян підвів центральний захисник Тамаш Кадар. Він двічі грубо обрізався впродовж однієї хвилини. І якщо першу помилку гірники йому пробачили то другу реалізував Мораєс. Він отримав чудовий пас від Тайсона і пробив у залишені голкіпером ворота – 1:1.

Далі арбітр вилучив авторів забитих м'ячів. Гармаш за кілька секунд примудрився двічі вдарити Мораєса й побачив червону картку. А невдовзі вже сам Мораєс зрубав Шапаренка й залишив межі поля.

У серії пенальті найкращим виявився воротар збірної Андрій П'ятов. Він парирував два удари а його колега Денис Бойко – лише один – 4:3 на користь "Шахтаря". Гірники вийшли до півфіналу а згодом і виграли приз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" в гостях здолало "Шахтар"

Загалом у Кубку України "Динамо" і "Шахтар" зіграли 15 поєдинків. Перевага на боці донеччан – 9 перемог "Шахтаря" 4 – "Динамо" при двох нічиїх.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло "Шахтарю" в серії пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі