неділя, 27 жовтня 2019 14:18

"Динамо" в гостях здолало "Шахтар"

"Динамо" в гостях здолало "Шахтар"
Артем Шулянський приніс перемогу "Динамо". Фото: Динамоманія

В рамках 10 туру чемпіонату України Ю-19 між собою зустрілися "Шахтар" та "Динамо". "Гірники" очолювали турнірну таблицю маючи у своєму активі 24 очки, а кияни були тільки 4 поступаючись 3 пунктами. Тому в разі перемоги "Динамо" наздоганяло свого принципового суперника.

З перших хвилин гри футболісти "Шахтаря" захопили ініціативу на полі. Заробили пенальті, але не змогли його реалізувати. "Динамо" виручив воротар Нещерет. Підопічні Игоря Костюка вийшли у перед завдяки голу Ярослава Надольського після вдалого пресингу біля воріт суперника.

"Гірники" відігралися у другому таймі. Михайло Мудрик зрівняв рахунок. Далі гра проходила в обережно. Ніхто з суперників не хотів програвати. Але динамівець Артем Шулянський дочекався помилки від суперника та вивів "Динамо" вперед.

Гра та і завершилася мінімальною перемогою динамівців. Хоча кияни догравали в меншості через вилучення Вікентія Волошина та тренера Ігоря Костюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ребров розказав, чому пішов із "Динамо"

В Юнацькій Лізі чемпіонів "Шахтар" після 3 матчів має тільки 2 очка. "Динамо" змогли проти "Шкендію" з Північної Македонії та тепер зіграє проти грецького ПАОКа в наступному раунді.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" в гостях здолало "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі