середа, 05 грудня 2012 16:19

"Динамо" попрощалося з Лігою Чемпіонів купанням в сніжно-грязьовій ванні
19

Фото: Reuters

У вівторок, 4 грудня, в матчі шостого туру Ліги Чемпіонів київське "Динамо" на виїзді не змогло втримати перемогу над "Динамо" Загреб.

Початок матчу видався цікавим - не встигли команди відіграти десять хвилин, як через сильний снігопад арбітр змушений був відводити футболістів з поля, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Поступово сніг притих, і команди знову вийшли на поле. Але огидний газон зіграв свою справу - гравці не могли показати весь свій технічний арсенал, і на перший план вийшло бажання. Після відновлення гри спочатку Браун Ідейе ледь не забив, але йому не вистачило влучності. Потім небезпеки виникли біля наших воріт - Чоп вдарив у поперечину, Михалик врятував порожні ворота, а ще один удар прийшовся вище воріт.

Господарі швидше пристосувалися до екстремальних умов і постійно намагалися використовувати найменшу можливість для удару, розраховуючи на підступний слизький газон. Кияни практично весь час проводили в обороні, але навіть за такої гри повели в рахунку за хвилину до перерви. Після навісу Вукоєвича Ярмоленко зважився на удар з льоту метрів з 20-ти, і м'яч по дузі пролетів між витягнутою вгору рукою Келави і поперечиною.

У другому таймі динамівці заграли активніше, і поєдинок пішов на зустрічних курсах. Господарі поля в кінцівці матчу серйозно активізувалися, кілька разів дуже небезпечно загрожували воротам Коваля, і вже в доданий час таки зрівняли рахунок. На 93-й хвилині Коваль збив у своєму штрафному хорватського форварда і арбітр призначив пенальті. Крстановіч "з точки" пробив невідпорно, забивши перший гол загребського "Динамо" в нинішній Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" попрощалося з Лігою Чемпіонів купанням в сніжно-грязьовій ванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі