четвер, 02 серпня 2018 17:54

"Динамо" підписало бразильського півзахисника

"Динамо" підписало бразильського півзахисника
Вітор Буено виступатиме за "Динамо" на правах оренди. Фото: ФК "Динамо"

Київське "Динамо" підписало бразильського крайнього півзахисника. Кияни взяли в оренду гравця "Сантоса" 23-річного Вітора Буено.

Трмін оренди - 2 роки. Чи є в "киян" можливість викупу гравця не повідомляється.

"Я дуже радий, що гратиму за київське "Динамо". Виступати в Європі було моєю мрією. Я прийшов до великого клубу, клубу з історією. Вже бачив гру київського "Динамо". Це дуже кваліфікована команда, з якою, упевнений, ми будемо вигравати трофеї.

Перша ціль – потрапити до основного раунду Ліги чемпіонів. Наразі це основна мета нашої команди. А потім продовжувати плідно працювати та виграти національний чемпіонат.

Вже сьогодні проведу перше тренування з моєю новою командою, добре поспілкуюся з головним тренером. Поговоримо про те, на якій позиції я принесу найбільшу користь команді.

У "Сантосі" я грав на різних атакуючих позиціях, як у центрі поля, так і на флангах. Готовий грати на будь-якій позиції, там де тренер вважатиме за краще мене використовувати.

Звісно, наслідки травми вже давно позаду. Пройшло достатньо часу, аби повністю відновитися та набрати форму, і в цьому році я повернувся до гри. Про травму давно не згадую, вже нічого не відчуваю і перебуваю у хорошій фізичній формі. Зараз готовий на сто відсотків до тренувань та ігор.

Перш за все, з колишніх гравців "Динамо" пригадую легендарного Андрія Шевченка, у дитинстві слідкував за його кар'єрою. Зараз за "Динамо" виступають мої співвітчизники, Че Че та Сідклей, яким я багато разів протистояв на футбольному полі в Бразилії. Я дуже задоволений, що тепер ми гратимемо разом, адже це гравці дуже високого рівня.

У "Сантосі" я спершу грав під 18 номером, але потім вирішив взяти "сімку", коли вона звільнилася. Але тоді почався не найкращий період моєї кар'єри, пов'язаний із травмою. Тому зараз я вирішив обрати 20 номер, який є для мене щасливим. Він приносив мені удачу ще коли я тільки розпочинав грати на дорослому рівні. Тож, сподіваюся, він допомагатиме мені й зараз", - розповів Буено офіційному сайту "Динамо".

Гравця взяли для посилення конкуренції на флангах атаки, де зараз є лише два гравці - Циганков та Вербіч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легіонери "Динамо" знайшли нові клуби в Німеччині, Іспанії та Бразилії

Вітор Буено може дебютувати в Лізі чемпіонів вже 7 серпня, коли кияни на виїзді гратимуть проти пражської "Славії".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підписало бразильського півзахисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі