субота, 04 травня 2019 19:19

"Динамо" не змогло перемогти "Олександрію"

"Динамо" не змогло перемогти "Олександрію"
Цього разу Віктору Циганкову відзначитися не вдалося

Унічию – 1:1 закінчився матч між київським "Динамо" й "Олександрією". У першій половині гри Валерій Лучкевич відкрив рахунок, а в другому таймі Назарій Русин зрівняв його.

Кияни мали серйозні кадрові втрати – дискваліфіковані Гармаш, Кенджьора, Бурда й травмований Вербич.

"Динамо" пропустило вже на 8 хвилині. Цуріков обійшов на фланзі дебютанта Микиту Кравченка, прострілив вздовж воріт і, після невеликої метушні простріл замкнув Лучкевич.

У першому таймі й на початку другого в "Динамо" мало що вдавалося. Кияни тиснули на ворота Паньківа, але до загроз справа не доходила. Нічию господарям урятував Русин. Як не дивно, Назарій забив після контратаки, коли вийшов під кутом на ворота й котнув м'яч під опорну ногу воротаря.

Усі наступні атаки дивідентів динамівцям не принесли. Знекровлена вимушеними трьома замінами через травми гравців "Олександрія" відстояла нічию – 1:1.

Голи:
0:1 - 8 Лучкевич, 1:1 - 65 Русин.

Динамо - Бущан, Кадар, Шабанов, Миколенко, Кравченко (Ісаєнко, 88), Циганков, Буяльський, Андрієвський, Цітаішвілі (Шапаренко, 46), де Пена, Шепелев (Русин, 60).

Олександрія - Паньків, Шендрик (Дедечко, 54), Пашаєв, Бабогло, Цуріков (Ковалець, 32), Запорожан, Лучкевич (Гречишкін, 26), Банада, Полярус, Задерака, Сітало.

попередження:
Бабогло (36), Кравченко (45), Гречишкін (89).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Травмований форвард "Динамо" розпочав роботу із м'ячем

Якщо сьогодні "Шахтар" переможе "Львів", то відірветься від "Динамо" на 9 балів.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не змогло перемогти "Олександрію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі