середа, 24 лютого 2021 14:24

"Динамо" не змогло підписати хорватського таланта

"Динамо" не змогло підписати хорватського таланта
Ловрич грає лівого нападника. Фото – slobodnadalmacija.

Президент хорватської "Гориці" Ненад Чрнко повідомив, що лівий вінгер клубу Крістіан Ловрич у зимове трансферне вікно міг перейти в "Динамо".

"Завжди є запити й пропозиції. Були і в це трансферне вікно, але ми їх відхилили за обопільною згодою. Зокрема, остання пропозиція надійшла від "Динамо". Перед тим, як їм потрібно було реєструвати гравців для єврокубків.

Ми вже дійшли згоди, я говорив з президентом "Динамо", що наступного дня ми вже готуємо літак, щоб він відправився на медичне обстеження. Однак дещо ускладнилося, ми не хотіли з цим погоджуватися", - сказав Чрнко в інтерв'ю подкасту SuperSports.

Transfermarkt оцінює гравця в €5,5 млн, його контракт з клубом розрахований до 31 травня 2023 року.

У цьому сезоні Ловрич забив 14 голів, зокрема 5 з пенальті, у 20 матчах чемпіонату Хорватії. Ділить 1-ше місце в бомбардирських перегонах турніру з Рамоном М'єресом. У цілому в складі "Гориці" відзначився 41 забитим м'ячем і 20 результативними передачами у 84 зустрічах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіон Польщі офіційно підписав форварда "Динамо"

Раніше київське "Динамо" не змогло підписати кращого бомбардира чемпіонату Туреччини Аарона Бупендзу. Він вирішив перейти в російський клуб.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не змогло підписати хорватського таланта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі