четвер, 21 вересня 2017 16:00

"Динамо" найближчий матч Ліги Європи зіграє без глядачів

"Динамо" найближчий матч Ліги Європи зіграє без глядачів
Стадіон "Партизана" не побачить уболівальників на матчі з "Динамо". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Найближчий матч Ліги Європи між сербським "Партизаном" і київським "Динамо" пройде без глядачів.

Таке рішення прийняв Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА, яке пізніше підтримав Апеляційний комітет організації.

Підставою для такого рішення стали заворушення з боку уболівальників, які відбулися у другому відбірковому раунді Ліги чемпіонів УЄФА між клубами "Партизан" і "Будучность" (Подгоріца) і третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонів УЄФА між командами "Партизан" та "Олімпіакос".

ФК "Партизан" зобов'язаний зіграти свої наступні два домашні матчі УЄФА за порожніх трибун. Відповідно, матч ФК "Партизан" - ФК "Динамо" Київ, який має відбутися 28 вересня 2017 року, пройде без глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція заарештувала 107 фанатів перед "вічним дербі" між "Црвеною Звєздою" і "Партизаном"

Крім "Партизана" в групі з "Динамо" також "Янґ Бойз" і "Шкендербеу". У першому турі групового раунду Ліги Європи "Динамо" вдома приймало "Шкендербеу" і здобуло перемогу.

Перед цим "Динамо" також проведе матч за порожніх трибун. Це буде зустріч з рівненським "Вересом" на стадіоні "Динамо" ім. Лобановського в рамках 10-го туру УПЛ. Вона відбудеться 23 вересня, початок о 19:30.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" найближчий матч Ліги Європи зіграє без глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі