вівторок, 05 лютого 2013 10:44

"Динамо" на Marbella Cup мінімально обіграло "Оцелул"

"Динамо" на Marbella Cup мінімально обіграло "Оцелул"
"Динамо" перемогло румунів і вийшло на бразильців. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київського "Динамо" з рахунком 1:0 обіграло румунський клуб "Оцелул" на міжнародному турнірі Marbella Cup-2013, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

У цьому матчі тренерський штаб "Динамо" не міг розраховувати на значну групу з дванадцяти футболістів, які відправилися в розташування своїх національних збірних.

Стартові хвилини активніше провели румуни. Вони більше атакували і примудрилися заробити за перших 12 хвилин відразу п'ять кутових. Динамівцям, скоріш за все, необхідний було якийсь час на те, щоб притертися один до одного, адже "біло-сині" вперше грали в такому поєднанні. Розібравшися, що до чого і налагодивши ігрові зв'язки, наші футболісти перехопили ініціативу, і на кінець півгодини гри організували відразу кілька небезпечних моментів.

Хороший удар з дальньої дистанції вдався Сергію Сидорчуку, Граховац відбив м'яч перед собою, а добивання Кравця заблокував захисник, від якого м'яч пішов на кутовий. Після розіграшу корнера вже Віда небезпечно з льоту стріляв з-за штрафного, але м'яч розминувся з дев'яткою. А через хвилину Аруна класно відкотив м'яч Андрію Богданову, який з п'ятачка штрафного небезпечно викручував м'яч у дальній кут, але влучив у штангу.

У перерві в складі "Динамо" не відбулося жодної заміни. Григораш, навпаки, повністю поміняв склад, випустивши одночасно трьох нападників. Тим не менш, це не додало румунській команді активності в атаці. За весь другий тайм гравці "Оцелула" не завдали жодного удару в бік воріт Дениса Бойка.

Динамівці тримали нитки гри в своїх руках. Знову небезпечно бив на початку тайму Сидорчук. А на 62-й хвилині біло-сині втілили ігрову перевагу в гол. Все той же Сидорчук запустив по правому флангу Кравця, Артем прострілив у центр, а Андрій Цуріков, який набіг в штрафний, зіграв на випередження і відправив м'яч у кут воріт.

При досить великій ігровій перевазі "Динамо" мінімально перемогло і тепер в наступному раунді Marbella Cup-2013 зіграє з бразильським клубом "Атлетіко Паранаєнсе".

"Динамо" - "Оцелул" 1:0

"Динамо": Бойко, Люлька, Михалик (к), Віда (Цибульник, 71), Тайво, Богданов (Данило Сілва, 69), Сидорчук, Аруна (Буяльський, 63), Цуріков, Коркішко (Калитвинцев, 55), Кравець ( Рубен, 63)

"Оцелул": Граховац (Бранец, 46), Койоц (Чірья, 46), Сіргі (Бенга. 46), Костін (Сіповіч, 46), Любінковіч (Попеску, 46), Джурджу (Філіп, 46), Нягу (Газаль, 46, Койоц, 72), Парасків (Захарія, 46), Астаф'єв (Тудор, 46), Діді (Ванч, 46), Йорга (Штромайер, 46)

Попередження: Сидорчук (15), Цуріков (81) - Астаф'єв (38), Сіповіч (66), Штромайер (89)

Вилучений: Попеску (83)

Гол: Цуріков (62)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" на Marbella Cup мінімально обіграло "Оцелул"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі