неділя, 19 серпня 2012 18:16

"Динамо" і "Боруссію" у Лізі чемпіонів розсудить арбітр фіналу Євро-2012

"Динамо" і "Боруссію" у Лізі чемпіонів розсудить арбітр фіналу Євро-2012
Педру Проенса працює фінансовим менеджером ФОТО: dynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" вже вилетіло у Менхенгладбах, де в найближчий вівторок у першому матчі 4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зіграє з місцевою "Боруссією".

Стало відоме ім'я арбітра, який буде обслуговувати цю зустріч. Можна сказати, що "Боруссії" і "Динамо" надана честь - на їхній грі буде працювати кращий рефері Старого Світу Педру Проенса.

У поточному році фінансовий менеджер з Лісабона працював на двох головних європейських матчах сезону 2012/2013: 19 травня на мюнхенській "Альянц Арені" він обслуговував фінал Ліги чемпіонів, який завершився драматичною перемогою "Челсі" над "Баварією" в серії післяматчевих пенальті, а 1 липня судив фінал Євро-2012 на НСК "Олімпійський" Іспанія - Італія (4:0).

У минулому сезоні він працював на гостьовому матчі киян у Стамбулі проти "Бешикташа" в Лізі Європи (0:1). У тій грі португалець показав по дві жовті картки гравцям обох команд.

Добавимо, що разом з Проенсою матч в Менхенгладбаху обслуговуватимуть: помічники рефері Жозе Тріга і Венанс Томе; четвертий рефері Руй Тавареш; додаткові помічники рефері Дуарте Гомеш і Жоау Капела. Вся бригада з Португалії.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Боруссію" у Лізі чемпіонів розсудить арбітр фіналу Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі