неділя, 09 грудня 2012 15:42

"Динамо" достроково повертає футболіста з оренди

"Динамо" достроково повертає футболіста з оренди
Люлька боротиметься з Даніло Сілвою за місце в основі "Динамо" ФОТО: sport-xl.net

Кияни мають намір повернути під час міжсезоння орендованого в ліберецький "Слован" футболіста.

Київське "Динамо" направило в "Слован" Ліберець запит про дострокове припинення оренди правого захисника Сергія Люльки. Керівництво українського клубу хоче, щоб чемпіон Європи-2009 серед юнаків повернувся до Києва вже в січні і поборовся з Даніло Сілвою за місце в основі, повідомляє "Динамомания" з посиланням на джерело в столичному клубі.

"Слован" готовий піти назустріч "Динамо" і відпустити футболіста, якщо кияни нададуть заміну на ту ж позицію. Очікується, що Люльку у "Словані" замінить Дмитро Кушніров, ще один чемпіон Європи-2009. Нагадаємо, що Люлька повинен був повернутися до Києва лише влітку 2013 року.

За "Слован" також виступають орендовані динамівці Бутенін і Морозенко.

Сергій Люлька - випускник ДЮФШ "Динамо" (Київ) імені Валерія Лобановського. Влітку "Динамо" віддало в оренду 22-річного захисника в чеський "Слован" з Лібереця. Люлька - чемпіон Європи серед юнаків (U-19) 2009 року.

Раніше тренер "Динамо" Олег Блохін заявляв, що проведе взимку чистку складу і у нього є список потенційних новачків команди.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" достроково повертає футболіста з оренди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі