неділя, 14 квітня 2013 11:11

Динамівець Раффаель забезпечив "Шальке" нічию в матчі з "Байєром"

Динамівець Раффаель забезпечив "Шальке" нічию в матчі з "Байєром"
Раффаель забиває за "Шальке". Фото: witters.de

Орендований гельзенкірхенскім "Шальке" у "Динамо" до кінця сезону бразилець Раффаель відзначився в матчі 29-го туру німецької Бундесліги "Шальке" - "Байєр".

Поєдинок відбувся на заповненому практично вщент домашньому стадіоні "кобальтових" - "Фельтінс-Арені" (на грі були присутні 61 619 глядачів при місткості 61673).

Матч був ключовим для обох команд в боротьбі за 3-й рядок, адже "Шальке", який йде 4-м, відставав від "Байєра", який знаходиться на 3-му місці на чотири очки.

Раффаель, який шість турів Бундесліги поспіль виходив на заміну, цього разу зайняв місце центрального атакуючого півзахисника в стартовому складі "Шальке".

В кінці першого тайму гості повели в рахунку завдяки голу Рольфеса, а на початку другого тайму Кадлец забив другий м'яч. "Шальке" відіграв один гол після вдалої гри на добиванні Пуки, а на 87-й хвилині свою команду від поразки врятував Раффаель, який ударом від штанги без шансів для воротаря реалізував пенальті.

Забитий гол бразилець відсвяткував вельми неординарно, підбігши до найближчої камері і передавши комусь повітряний поцілунок. Після матчу Раффаель зізнався, кому він присвятив свій гол:

"Перед грою моя дружина попросила мене, щоб я забив гол заради неї. Відразу після пенальті я знайшов камеру, щоб передати їй привіт. Свій точний удар я присвятив їй".

Зараз ви читаєте новину «Динамівець Раффаель забезпечив "Шальке" нічию в матчі з "Байєром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі