вівторок, 07 жовтня 2008 09:19

Девіч розповів про свій варіант групи "Металіста" в Кубку УЄФА

Сьогодні в 13.00 за київським часом наш єдиний представник в Кубку УЄФА харківський "Металіст" дізнається своїх суперників по груповому раунду турніру.

Ми поцікавилися, з ким би в першому в історії "Металіста" груповому раунді єврокубка хотів би зіграти кращий бомбардир минулого чемпіонату України та форвард харків"ян Марко Девіч.

"Навіть можете не називати мені склад "корзин". Я чудово пам"ятаю, хто в якій, і вже визначив для себе, за які команди триматиму кулаки під час жеребкування. До речі, за нею стежитиму по телевізору разом зі своєю дівчиною, - говорить Девіч. - Отже, з першої "корзини" я хотів би отримати "Мілан". Кажете, найскладніший зі всіх можливих варіантів і з цією командою ми приречені на поразку?"

"Це ще спірне питання. А чому хотів би саме "Мілан", так це тому, що я вже багато років фанат цієї команди. У мене в номері на базі висить шарфик россо-нері і футболка "Мілана". Якого гравця? Філіппо Індзагі! Я схиляюся перед ним. І не тільки. Шевченко чого вартує! Було б здорово не тільки зіграти проти них, але і забити в їх ворота".

"Гаразд, поїхали далі. Друга "корзина" - тут вибираю "Олімпіакос". Команда регулярно грає в ЛЧ. У неї божевільні вболівальники. Випробувати їх тиск на собі був би тільки радий. До того ж Афіни - прекрасне місто. З третьої "корзини" чекатиму "Галатасарай". Одну турецьку команду ми вже розгромили, хотілося б те ж зробити і з іншою. Досвід ігор з "Бешикташем" в цьому б допоміг. Що стосується останнього можливого суперника, то не вибрати сербський "Партизан" я б не міг. Вже шість років не грав з командами своєї історичної батьківщини. Скучив..."

"А недільну поразку в чемпіонаті від Запоріжжя хай вболівальники пробачать, - говорить Мазко. - Складний графік матчів нам не виправдання. Ми повинні його витримувати".

Сегодня-спорт

Зараз ви читаєте новину «Девіч розповів про свій варіант групи "Металіста" в Кубку УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі