четвер, 21 квітня 2011 12:34

"Детройт Ред Вінгс" став першим чвертьфіналістом Кубка Стенлі

"Детройт Ред Вінгс" став першим чвертьфіналістом Кубка Стенлі

Клуб НХЛ "Детройт Ред Вінгс" став першим учасником 1 / 4 фіналу Кубка Стенлі. У чотирьох матчах серії 1 / 8 фіналу з "Фінікс Койотс" "Дейтройт" здобув чотири перемоги.

Останню гру "Ред Вінгс" виграв у ніч з 20 на 21 квітня з рахунком 6:3. Про це повідомляє офіційний сайт НХЛ.

Останню шайбу "Детройтл" закинув у порожні ворота.

До виходу в 1 / 4 фіналу Кубка Стенлі наблизився "Вашингтон Кепіталс". У четвертому матчі серії з "Нью-Йорк Рейнджерс" вашингтонський клуб здобув перемогу в другому овертаймі.

"Рейнджерс" по ходу гри вів з рахунком 3:0, але в основний час "Вашингтон" відігрався, а на 93-й хвилині зустрічі Джейсон Чімера приніс "Кепіталс" перемогу". "Вашингтон" веде в серії з рахунком 3:1.

Третьої перемоги в чотирьох матчах серії домігся і клуб "Піттсбург Пінгвінс", який також у другому овертаймі переграв "Тампу-Бей Лайтнінг". Перемогу "Піттсбургу" приніс гол Джеймса Ніла.

У серіях "Баффало Сейбрс" - "Філадельфія Флайерс" і "Нешвілл Предаторс" - "Анахайм Дакс" рахунок зрівнявся - 2:2. У четвертих матчах перемогли "Баффало" (1:0) і "Анахайм" (6:3).

Зараз ви читаєте новину «"Детройт Ред Вінгс" став першим чвертьфіналістом Кубка Стенлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі