середа, 19 липня 2006 13:28

Дем"яненку бракувало спарингів

Сьогодні наставник "Динамо" Анатолій Дем"яненко, 47 років, спілкувався з журналістами.

Почав з розповіді про підготовку команди до сезону.

— Було два збори: у Австрії та Швейцарії, — сказав. — Умови чудові, але не пощастило зі спаринг-партнерами. Тому обмежувалися двосторонніми іграми, а вони контрольних матчів не замінять.

Поскаржився на різний ступінь готовності виконавців.

— "Збірники" втомлені після Кубку світу. Працюють індивідуально. До серйозних матчів вони ще не готові, тому я не повіз до Одеси Гусєва та Несмачного. Погано, що у Лізі чемпіонів стартуємо з другого раунду. Якби грали пізніше, дали б гравцям збірної більше часу на відпочинок.

Наголосив на кадрових проблемах. Нінкович зламав гомілку, а у Родольфо тріщина в нозі. Обидва зараз у гіпсі, який знімуть тільки через шість тижнів.

Тренера запитали про причини слабкої гри Ротаня. Дем"яненко низько нахилив голову, шукаючи відповідь. Врешті-решт, невпевнено сказав про проблеми у сім"ї Руслана.

— Дружина у нього була вагітною. Добре, що все вдало закінчилося. Рік тому з цим були проблеми. Ну, деталі вам не потрібно знати.

Нових придбань у "Динамо" не буде. Наставник киян задоволений Корреа і вважає, що купівлею бразильця треба обмежитися. Можливо, ще підпише контракт грузинський захисник Давід Імедашвілі. А з нападником Артемом Мілевським клуб продовжив угоду ще на п"ять років.

Запрошення до тренерського штабу Олега Лужного Дем"яненко розцінює як справжній успіх.

— Головне, що у нього з голосом все в порядку, — поіронізував.

Поруч з тренером сидів голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський, 31 рік. Зізнався, що отримана взимку травма його ще досі турбує.

— Продовжую грати з пластиною. Уже давно слід її витягти, але часу на це немає.

Зараз ви читаєте новину «Дем"яненку бракувало спарингів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі