вівторок, 23 вересня 2008 17:40

Дем"яненко спростував всі звинувачення в пияцтві

Дем"яненко спростував всі звинувачення в пияцтві

"На даний момент я провожу переговори з клубом вищої ліги України, назву якого не хочу згадувати". Про це в заявив звільнений місяць тому з посади головного тренера бакинського клубу "Нефтчі" українець Анатолій Дем"яненко.

Дем"яненко підкреслив, що не дивився останні матчі за участю своєї колишньої команди і назвав наклепом те, що був звільнений з клубу "Нефтчі" через пристрасть до алкоголю: "Що ви говорите! Я взагалі не п"ю спиртних напоїв. Тоді як я можу приохотитися до спиртного? Адже я підтримував нормальні відносини з Мусаєвим".

Дем"яненко з усмішкою відреагував на те, що управляв автомобілем в нетверезому стані: "В період роботи в "Нефтчі" у мене була службова машина. Нею керував не я, а мій водій. Все це пусті розмови. Я сам пішов з "Нефтчі", мене ніхто не звільняв. Я не заспокоївся через підписання тривалого контракту. Я не збирався заробляти дармові гроші і віддавав команді всі свої сили. Просто побачивши, що немає перспективи, я написав заяву про відставку. Я розрахувався з керівництвом клубу, і ми порушили домовленість на основі взаємної згоди".

На думку українського тренера, він не мав ні з ким проблем в період роботи в Азербайджані: "У команді були люди, далекі від футболу. Я маю на увазі тих, хто крутиться навколо клубу. Футбол - справа тонка і для його розвитку потрібно проводити правильну роботу. Все починається з будівництва полів, створення дитячих футбольних шкіл. Мені було соромно через те, що "Нефтчі" не мав свого поля".

Відзначимо, що колишній віце-президент клубу "Нефтчі" Рамін Мусаєв зв"язав усунення Дем"яненка від команди через його пристрасть до алкоголю.

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Дем"яненко спростував всі звинувачення в пияцтві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі