понеділок, 02 липня 2012 10:04

Дель П'єро написав прощальний лист фанатам "Ювентуса"

Дель П'єро написав прощальний лист фанатам "Ювентуса"
Дель П'єро письмово подякував фанатам "Ювентуса". Фото: 2012ua.net

Легендарний форвард "Ювентуса" Алессандро Дель П'єро, який віддав клубу майже 20 років, оприлюднив відкритий лист до фанатів.

Воно було опубліковано на сторінках одного з провідних італійських видань - Corriere dello Sport - в суботу, 30. В цей день закінчувався контракт 37-річного форварда з туринською командою.

"Все закінчується тут, моє угода з "Ювентусом" сьогодні підійшла до кінця. Це не новина, але усвідомлення того, що тепер все "офіційно" впливає на мене. Для мене це не сумний момент, немає жалю чи ностальгії. Більше немає. А все тому , що в мене був час осмислити все, що відбулося під час мого останнього сезону з бьянконері, усвідомити, що здійснилася моя найзаповітніша мрія", - написав Дель П'єро.

Він також визнав фанатів і далі підтримувати команду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дель П'єро у костюмі Санта-Клауса весь день вітав італійців з Різдвом

"Гравці приходять і йдуть, а "Ювентус" залишається. Мої партнери по команді залишаються, їм я бажаю самого найкращого і завжди буду їх підтримувати. Над усім цим фанати, які і є "Ювентусом", - написав Дель П'єро.

Він також подякував усім за надану підтримку.

"Із завтрашнього дня я більше не буду гравцем "Ювентуса", але буду одним із вас. Зараз починається новий етап, я готовий прийняти його з тим самим ентузіазмом, що і 19 років тому. Прощайте. І спасибі за все. Алессандро", - написав легенда "Ювентуса".

Алессандро Дель П'єро провів у туринському клубі 19 сезонів. За повідомленнями ЗМІ, форвард близький до переходу в аргентинський клуб "Рівер Плейт".

Зараз ви читаєте новину «Дель П'єро написав прощальний лист фанатам "Ювентуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі