четвер, 25 листопада 2021 08:03

Де Дзербі прокоментував виліт "Шахтаря" із єврокубків

Де Дзербі прокоментував виліт "Шахтаря" із єврокубків
Роберто Де Дзербі підписав контакт із "Шахтарем" на два роки. Фото: ФК "Шахтар"

У матчі п'ятого туру Ліги чемпіонів "Інтер" переміг "Шахтар" -2:0.

Після поразки у Мілані" донецька команда втратила шанси піднятися зі останнього місця у групі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Шахтар" програв "Інтеру"

"Є різниця між Лігою чемпіонів та УПЛ. У чемпіонаті України ми граємо добре, а у ЛЧ у нас один пункт, бо ми досі не на рівні з "Інтером" та "Реалом". Це зовсім інший рівень, і ми не маємо сил. Крім того, не було низки гравців – Траоре, Ісмаїлі, Алана Патріка. Загалом нам потрібно покращувати свою гру. Ми набрали одне очко – значить, ми цього заслужили.

Гравці дотримуються моїх вказівок. Коли ми грали з "Шерифом", то не змогли забити, хоч мали багато моментів. З "Інтером" та "Реалом" не можемо конкурувати. Заслужено програли "Інтеру", але запитання щодо цієї команди ставте Сімоне Індзагі", - цитує тренера "Шахтаря" Роберто Де Дзербі Sport.ua.

У іншому матчі групи "Реал" в гостях розгромив "Шериф" -2:0.

У турнірній таблиці "Реал" має 12 очок, у "Інтера" -10. У останньому матчі команди визначать, хто займе перше місце у групі. "Шериф" із шістьма очками буде грати у Лізі Європи. "Шахтар" покидає єврокубки.

7 грудня "Шахтар" зіграє в дома проти "Шерифа" у заключному матчі Ліги чемпіонів. Поєдинок не матиме турнірного значення.

Зараз ви читаєте новину «Де Дзербі прокоментував виліт "Шахтаря" із єврокубків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі