середа, 24 листопада 2021 22:04

Чому "Шахтар" програв "Інтеру"

Чому "Шахтар" програв "Інтеру"
Едін Джеко виступає за "Інтер" із 2021 року. Фото: Gettyimages.com/

У матчі п'ятого туру Ліги чемпіонів "Інтер" переміг "Шахтар" -2:0.

Що потрібно знати про гру на "Сан Сіро"?

Кадрові втрати "Шахтаря". Роберто Де Дзербі не міг розраховувати на провідного гравця Алана Патріка. Також гру пропускав лівий захисник Ісмаїлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Динамо" програло "Баварії"

Домінування"Інтера". Команда Сімоне Індзагі володіла територіальною та ігровою перевагою. Господарі застосовували високий пресинг, не давали супернику розігрувати м'яча навіть біля власної штрафної.

Трубін та погана реалізація "Інтера" врятували "Шахтар" від розгрому. Ще у першому таймі господарі могли вирішувати долю матчу, але не змогли пробити воротаря "Шахтаря" та не реалізували свої моменти.

Арбітр скасував два м'ячі "Інтера". Спочатку гол Едіна Джеко скасовували через офсайд, а м'яч Лаустаро Мартінеса у другому таймі - через порушення правил.

Джеко поховав "Шахтар" за 6 хв. Боснійський форвард оформив дубль у середині другого тайму.

Едін Джеко оформив дубль за шість хвилин

Втрата Алана Патріка стала ключовою. "Шахтар" не мав свого ідеолога в середині поля. Атаки не мали ніякої ідеї чи сенсу. Скоріше гості сподівалися на випадок.

Провал "Шахтаря" в атаці. Гості змогли створити свій єдиний гострий момент тільки в самому кінці матчу. Нападник Фернандо загубився серед захисників суперника.

Де Дзербі програв Індзагі. У тренерські дуелі наставник "гірників" потерпів повне фіаско. Не зрозуміло, в який футбол хотіли грати гості. "Інтер" просто знищив суперника високим пресингом. Ніяких контраргументів в Де Дзербі не було.

"Шахтар" достроково втрачає шанси піднятися із четвертого місця у групі. Для команди Роберто Де Дзербі єврокубкової весни не буде. Останній матч проти "Шерифа" стане формальним.

У іншому матчі п'ятого туру "Реал" в Молдові зіграє проти "Шерифа".

Зараз ви читаєте новину «Чому "Шахтар" програв "Інтеру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі